Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Het Spectrum in Maassluis 3143 AA

Het Spectrum

3143 AA Maassluis
Vraagprijs € 170.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

In het rijk gedetailleerde schoolgebouw “het Spectrum” aan het Fenacoliusplein, Taanschuurpolder, in Maassluis komen straks appartementen en op het schoolplein grondgebonden woningen en parkeerplaatsen.

Op 9 mei jl. organiseerden M3 Architecten en gemeente Maassluis de Woonworkshop “Wonen in Het Spectrum”. Deze Woonworkshop was de eerste van een serie van drie waarin samen met u,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In het rijk gedetailleerde schoolgebouw “het Spectrum” aan het Fenacoliusplein, Taanschuurpolder, in Maassluis komen straks appartementen en op het schoolplein grondgebonden woningen en parkeerplaatsen.

Op 9 mei jl. organiseerden M3 Architecten en gemeente Maassluis de Woonworkshop “Wonen in Het Spectrum”. Deze Woonworkshop was de eerste van een serie van drie waarin samen met u, buren, belangstellenden en potentiële kopers, vorm geven aan o.a. de woningtypes die in het schoolgebouw worden gerealiseerd.

De woonworkshop van 9 mei heeft veel goede reacties opgeleverd over de woningen en de buitenruimte. Op basis van deze reacties zijn de woningen nu toegespitst op 2 mogelijke varianten. Wij vragen u ons weer te helpen met het maken van de volgende keuze tussen de 2 onderliggende concepten:

1. De ‘starters’ appartementen:
Bij het ‘starters’ concept variëren de oppervlakten tussen ca. 50 en ca. 70 m2. En dit concept heeft in de oksel van het pand ook 2 maal een groot appartement van 115.3 m2 gbo.

De richtprijzen liggen tussen de € 113.000,- en € 280.000,-.

2. De ‘doorgroei’ appartementen
Het ‘doorgroei’ concept zijn middel-grote appartementen waar het kleinste appartement een van 70 m2 is.
De andere appartementen variëren tussen ca. 80 en ca. 100 m2.

De richtprijzen liggen tussen de € 170.000,- en € 240.000,-.

Voor meer informatie over de woningtypen gaat u naar: https://www.woneninhetspectrum.nl/. Hier kunt u ook uw voorkeur aangeven. 

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 170.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Beneden + bovenwoning Bouwperiode 2011- Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 80 m² Inhoud 200 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.