Helaas, dit pand is verkocht

3155 GB Maasland

Bent u op zoek naar een hoekwoning met een extra brede, zonnige achtertuin op het zuiden, in een zeer kindvriendelijke buurt?

Bent u op zoek naar een hoekwoning met een extra brede, zonnige achtertuin op het zuiden, in een zeer kindvriendelijke buurt? Gelegen op een ruime kavel van 166 m2 met parkeerruimte op eigen terrein? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging van deze woning!

De woning is rustig gelegen in een verkeersluwe en doodlopende straat met meerdere speeltuinen in de directe omgeving. De zonnige achtertuin (Z-ZO), met houten schuur, grenst aan het water. U kunt hier vanaf het vroege voorjaar heerlijk genieten van de zon. De achtertuin is tevens over eigen terrein te bereiken via het grindpad aan de zijkant.

De indeling is als volgt;

- Begane grond -
De begane grond is vergroot middels een uitbouw aan de voorzijde. Entree; hal met toiletruimte (in 2016 gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming), garderobe, meterkast en praktische bergkast.

Lichte woonkamer met spachtelputz wanden, voorzien van een houten parketvloer en gashaard (beide geplaatst in 2013).

De massief houten keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en bevat de volgende apparatuur; vaatwasser, Boretti fornuis, magnetron, koelkast en Quooker.

- 1e Verdieping -
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (13, 11 en 7 m2) en een badkamer. De gehele verdieping is in 2013 voorzien van nieuwe deuren en kozijnen, een doorlopende laminaatvloer en spachtelputz wanden in de hal.

De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, designradiator, wastafelmeubel met extra kast en een luxe inloopdouche (2016).

- 2e Verdieping -
Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers (beide 2.70 x 3.00) en een ruime voorzolder met ruimte voor de wasmachine en droger. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Op deze verdieping vinden we tevens de opstelplaats van de combi-c.v.ketel en de mechanische ventilatie (beide 2013).

- Afmetingen -
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

- Bijzonderheden -

- Bouwjaar 1982
- Woonoppervlakte 114 m2
- Een ruime kavel van 166 m2
- Parkeerruimte op eigen terrein
- Een zonnige, extra brede, tuin op het zuiden
- 5 slaapkamers
- In 2013 en 2016 volledig gemoderniseerd
- Ligging in een verkeersluwe, doodlopende straat met diverse speeltuinen in de directe
omgeving.

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij