Helaas, dit pand is verkocht

3155 TG Maasland

In het mooie landelijke Maasland is deze karakteristieke hoekwoning 'Huize Langetaam' uit 1929 met garage gelegen.

In het mooie landelijke Maasland is deze karakteristieke hoekwoning 'Huize Langetaam' uit 1929 met garage gelegen.

Het pand heeft van 1902 tot 1925 dienst gedaan als zuivelfabriek “Ons Bestaan”. In 1929 is de fabriek verbouwd tot een rij van 5 huizen.

Deze woning is gelegen op 114 m2 eigen grond, is voorzien van een gezellige erker aan de voorzijde en heeft een garage in de achtertuin. De woning ligt aan de rand van Maasland nabij groen, uitvalswegen en op fietsafstand van winkels.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met garderobe en toiletruimte. Een lichte en praktisch ingerichte L-vormige woonkamer voorzien van erker, houten vloeren, hoog plafond en een wenteltrap. De functionele keuken is uitgevoerd met vloerverwarming en biedt toegang naar de zonnige tuin op het Zuiden/Zuidwesten, alwaar de vrijstaande stenen garage met pannendak. In de keuken bevindt zich tevens de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha).

Eerste verdieping:
Middels de open spiltrap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar. Er is een slaapkamer aan achterzijde met vaste kast en dakkapel. Er is nog een tweede werk-/hobby-/slaapkamer aan de achterzijde. Tot slot bevindt zich een derde slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en voorzien van een ligbad, tweede toilet, handdoekradiator wastafel met wastafelmeubel. Beide zijden van de woning zijn voorzien van dakkapellen over de volle breedte van de woning. Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de bergvliering te bereiken.

Afmetingen:
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1929
• Woonoppervlakte ca. 70 m2
• Bruto inhoud ca. 223 m3
• Ca. 114 m2 eigen grond met een stenen garage
• Begane grond is grotendeels voorzien van dubbel glas
• Voormalig zuivelfabriek “Ons Bestaan”

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij