Helaas, dit pand is verkocht

3141 BB Maassluis

Leuk 4 kamer appartement op de 2e verdieping met grote berging in de onderbouw. Prima hoogte op 2e verdieping met weinig trappen en vrij uitzicht over plantsoen.

Leuk 4 kamer appartement op de 2e verdieping met grote berging in de onderbouw. Prima hoogte op 2e verdieping met weinig trappen en vrij uitzicht over plantsoen. De woning heeft nog de oorspronkelijke indeling met woonkamer met glazen schuifwand naar achter slaapkamer, 2 andere slaapkamers, eenvoudige keuken en douche en een zonnig balkon op het Westen. De woning is deels v.z.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Goed onderhouden appartementencomplex met een actieve, goed functionerende VVE. Gunstige ligging op korte afstand van het gezellige centrum van Maassluis en de uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag.

Een leuke starterswoning met een aantrekkelijke vraagprijs.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten portiek met deurbellentableau en brievenbussen. Trap naar kelderruimte alwaar grote eigen bergingen. Een keurig en schoon trappenhuis naar de vier verdiepingen.

Tweede verdieping: Entree, hal, toiletruimte, lichte woonkamer van 21 m2 (5.70 x 3.66) met kunststof kozijn en dubbel glas, aansluiting voor een gashaard, glazen schuifwand naar achter(slaap)kamer van 13 m2 (3.57 x 3.66), ouderslaapkamer aan de voorzijde 11 m2 (4.00 x 2.82), 3e slaapkamer aan de achterzijde van 7 m2 (3.45 x 2.10) met kunststof kozijn en dubbel glas. Keuken met eenvoudig keukenblok en warm water geiser en toegang tot badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Zonnig balkon op het Westen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
* Appartement is deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
* In 2007 zijn de balkons voorzien van nieuwe hekwerken
* Recentelijk is het complex aan de buitenzijde geschilderd.
* Glazenwasser en portiek schoonmaken zijn inbegrepen bij de bijdrage Vereniging van Eigenaren.
* Actieve vereniging van Eigenaren. Maandelijkse bijdrage is
* Oplevering kan snel plaatsvinden.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij