Helaas, dit pand is verhuurd

3141 BB Maassluis

Leuk 4 kamer appartement op de 2e verdieping met grote berging in de onderbouw. Prima hoogte op 2e verdieping met weinig trappen en vrij uitzicht over plantsoen.

Leuk 4 kamer appartement op de 2e verdieping met grote berging in de onderbouw. Prima hoogte op 2e verdieping met weinig trappen en vrij uitzicht over plantsoen. De woning heeft nog de oorspronkelijke indeling met woonkamer met glazen schuifwand naar achter slaapkamer, 2 andere slaapkamers, eenvoudige keuken en douche en een zonnig balkon op het Westen. De woning is deels v.z.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Goed onderhouden appartementencomplex. Gunstige ligging op korte afstand van het gezellige centrum van Maassluis en de uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten portiek met deurbellentableau en brievenbussen. Trap naar kelderruimte alwaar grote eigen bergingen. Een keurig en schoon trappenhuis naar de vier verdiepingen.

Tweede verdieping: Entree, hal, toiletruimte, lichte woonkamer van 21 m2 (5.70 x 3.66) met kunststof kozijn en dubbel glas, CV-ketel (2016), glazen schuifwand naar achter(slaap)kamer van 13 m2 (3.57 x 3.66), ouderslaapkamer aan de voorzijde 11 m2 (4.00 x 2.82), 3e slaapkamer aan de achterzijde van 7 m2 (3.45 x 2.10) met kunststof kozijn en dubbel glas. Keuken met eenvoudig keukenblok en warm water geiser en toegang tot badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Zonnig balkon op het Westen aan de achterzijde.

Huur voorwaarden:
- Te huur voor maximaal 4 personen
- 1 maand waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract
- Geen bemiddelingscommissie voor huurder
- De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de verhuurder
- Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
- Minimaal huurcontract 12 maanden
- 1 maand kijkrecht voor de verhuurder bij beëindiging van het huurcontract
- Huisdieren in overleg
- ROZ huurcontract (www.roz.nl)
- Veranderingen aan het gehuurde mogen alleen in overleg aangebracht worden.

Bij interesse voor een huurwoning dient u bij ons aan te leveren

1. kopie paspoort dan wel ander geldig legitimatiebewijs
2. 3x kopie loonstrook dan wel contract
3. Verhuurdersverklaring

Wij zullen dan contact opnemen met de verhuurder en uw verzoek voorleggen.
Indien de verhuurder akkoord gaat zullen wij een huurcontract in opstellen conform model Raad van Onroerende Zaken. Wij zullen deze per email aan u toesturen ter goedkeuring, vervolgens zullen wij een afspraak voor ondertekening inplannen alsmede een afspraak voor de opleveringsinspectie van de door u gehuurde woning (u ontvangt dan van ons de sleutel).

Dit is een aanbod waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, daar wijzigingen mogelijk zijn

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij