Helaas, dit pand is verkocht

3145 AK Maassluis

Dit ruime 4-kamerappartement ligt in de kindvriendelijke Vogelbuurt in Maassluis-West.

Dit ruime 4-kamerappartement ligt in de kindvriendelijke Vogelbuurt in Maassluis-West. De woning kan volledig naar eigen smaak worden gemaakt en is voorzien van een berging in de onderbouw. Gelegen op steenworp afstand van winkels, winkelcentrum Koningshoek, sportgelegenheden, openbaar vervoer en NS-station.

De indeling is als volgt:
Entree/hal. In de hal zijn twee inbouwkasten gesitueerd als extra bergruimte en meterkast. Er zijn drie slaapkamers van resp. m2. De keuken voorzien van een basis keukenblok met kunststof keukenblad. De keuken heeft een grootte van ongeveer 8 vierkante meter en biedt toegang tot het eerste balkon. De ruime lichte woonkamer van ongeveer 28 vierkante meter biedt toegang tot het tweede balkon balkon. Toilet is voorzien van standaard toilet, wit betegeld. Badkamer is wit betegeld en ongeveer .

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: ca. 85 m2
Totale oppervlakte: ca. 97 m2
Bruto inhoud: ca. 250 m3
Twee balkons met weids uitzicht
Actieve VvE, € 119,93 per maand (incl. voorschot stookkosten)
Voorzien van kunststof kozijnen
Momenteel nog voorzien van blokverwarming, na 1 juli 2017 zal op kosten van de huidige eigenaar een Cv-ketel geplaatst worden
Berging in onderbouw

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij