Helaas, dit pand is verkocht

3145 AH Maassluis

Een instapklare verrassend ruime 4-kamer appartement in de populaire vogelbuurt in Maassluis-West. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van twee balkons en een berging in de onderbouw. Voorzieningen zoals winkels, winkelcentrum Koningshoek, sportgelegenheden, openbaar vervoer en NS-station zijn zeer nabij gelegen. Een ideaal appartement voor starters en de niet-klussers!


Indeling


Begane grond:
Entree via een afgesloten trappenhuis voorzien van bellenplateau, intercom en brievenbussen. Ook heeft u toegang tot de bergingen.


Eerste verdieping:
Een ruime hal voorzien van twee inbouwkasten waarvan één de meterkast is, via deze hal heeft u toegang tot 2 ruime kamers, apart toilet, keuken en woonkamer. De gehele woning is in 2015 voorzien van een mooie laminaat vloer, een nieuwe CV-ketel en er is een nieuwe moderne keuken geplaatst welke van alle gemakken is voorzien. Om meer ruimte in de badkamer te creëren zijn ook de witgoed-aansluitingen hier gesitueerd. Via de keuken zijn het voorste balkon, de badkamer en de slaapkamer te betreden. Via de riante woonkamer heeft u toegang tot het achterste balkon met veel uitzicht! De woning is op één deur na compleet voorzien van kunststof kozijnen.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Nieuwe laminaatvloer uit 2015
- Nieuwe moderne keuken uit 2015
- Nieuwe Vaillant CV-ketel uit 2015
- Meterkast is geheel voorzien van nieuwe stoppen.
- Instapklare woning!
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 121,82 (excl. voorschot € 73,00)

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij