Helaas, dit pand is verhuurd

3142 GE Maassluis

Midden in het sfeervolle centrum van Maasluis en op unieke locatie ligt deze winkel/ kantoor/horeca ruimte. Het pand is recentelijk geheel aan de binnen en buitenzijde gerenoveerd.

Midden in het sfeervolle centrum van Maasluis en op unieke locatie ligt deze winkel/ kantoor/horeca ruimte. Het pand is recentelijk geheel aan de binnen en buitenzijde gerenoveerd.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10740 A1

Locatie en bereikbaarheid: Het pand is gelegen aan de markt in het sfeervolle historische centrum van Maasluis. Veel parkeergelegenheid inde directe omgeving
Eveneens is de locatie goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Indeling begane grond: Entree, ruime open ruimte met gestucte wanden, achterin de ruimte vinden we een vernieuwde toilet groep met zowel een heren als dames toilet.

Oppervlakte:
- ca. 137 m² winkelruimte/horeca,

Voorzieningen:
- vernieuwd sanitair man en vrouw
- houten kozijnen met dubbele beglazing
- centrale verwarming
**Opleveringsniveau in overleg**

Huurprijs:€ 1350,-- per maand, exclusief BTW (jaarlijks te indexeren)

Huurprijsbetaling:
Per maand vooruit te voldoen, inclusief bijkomende kosten, alsmede de verschuldigde B.T.W.
B.T.W.
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.
Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij