Helaas, dit pand is verkocht

3122 VM Schiedam

Ruim en licht 5-kamerappartement in de gezellige en groene omgeving van Schiedam Groenoord.

Ruim en licht 5-kamerappartement in de gezellige en groene omgeving van Schiedam Groenoord. Dit nette complex is voorzien van vier liften, elektrische deuren en keurige entrees met videofoon-installatie. Het complex telt in totaal 12 verdiepingen, ligt direct aan een groen park en heeft voldoende (openbare) parkeerplaatsen voor de deur.
De woningen worden door middel van blokverwarming verwarmd en zijn voorzien van houten kozijnen met (deels) isolerende beglazing.

Het appartement is gelegen op de 10e verdieping.
Bij binnenkomst in het tochtportaal, voorzien van een tochtdeur, treft u de hal aan. Direct aan de linkerkant is de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een eenvoudige doch nette rechte keukenopstelling met gasaansluiting en een keukenboiler in het gootsteenkastje.

De woonkamer heeft uitzicht op het groene park aan de achterzijde en biedt via een toog direct toegang tot de kamer ernaast welke geschikt is als zowel slaapkamer of als eetkamer. Deze zijkamer is tevens te bereiken vanuit de hal en geeft toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde waar u uitkijkt op een groen park.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, vanuit de hal treft u tevens twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartementencomplex. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. Naast de badkamer treft u een separaat toilet. Tevens beschikt dit appartement over een bergkast waar de 120 liter boiler zich bevindt.

Op de begane grond bevindt zich een separate fietsenberging.
De wijk beschikt over een buurtwinkelcentrum aan het Sibeliusplein, diverse scholen en een bibliotheek. Het centrum van Schiedam is snel te bereiken per auto, fiets maar ook met het openbaar vervoer. Snelweg A20 is eveneens snel bereikbaar en het grote Prinses Beatrixpark is op loopafstand te vinden.

Algemeen:
• Woonoppervlakte 85 m2
• Inhoud circa 240 m3
• Bouwjaar 1979
• Balkon op het Zuiden
• Vve bijdrage circa E 226,- inclusief berging en voorschot stookkosten
• In de VvE bijdrage is naast de gebruikelijke opstal-/brandverzekering, reserveringen voor toekomstig onderhoud, huismeester, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, beheerder en dagelijks gemeenschappelijk onderhoud eveneens een voorschot op al het gasverbruik (zowel stoken als koken) opgenomen. Verwarming middels blokverwarming en warm water dmv boiler.
• Het complex is gelegen op eigen grond.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij