Wat kan Dolphijn NVM Makelaardij voor u betekenen? 

Verkoopmakelaar

Ga je je huis verkopen? Dat wil je natuurlijk doen op de manier die bij je past. Wil je volledig worden ontzorgd en achterover leunen terwijl wij het werk doen, of zelf ook meehelpen bij de verkoop van je huis? Relax met Dolphijn of doe het Samen met Dolphijn. Bij ons kun je kiezen. Hoe dat werkt? Zie het hier.

 

Aankoopmakelaar

Een huis kopen is vaak spannend. Dat snappen wij: er komt heel wat bij kijken! Daarom is het verstandig om samen te werken met een makelaar die de markt kent en weet wat de bouwtechnische, juridische en financiële aspecten zijn. Bovendien weten wij welke risico’s daarbij komen kijken. Dolphijn NVM Makelaardij is een gediplomeerd makelaarskantoor en we kunnen met trots zeggen dat wij dé makelaar van Maassluis en omgeving zijn.
 

Hoe gaan we te werk?

We stellen samen met jou een uitgebreid profiel op van je woonwensen. Daarna starten we onze zoektocht. We nemen je mee door alle bezichtigingen. En heb je eenmaal jouw droomhuis gevonden? Dan begeleiden we je volledig in het proces van het aankopen van de woning.

Klinkt ingewikkeld? Wij brengen het zo makkelijk mogelijk voor jou in kaart:

  • We stellen de reële marktwaarde van de woning op;
  • Checken de algemene staat van onderhoud;
  • Stellen een bouwtechnisch rapport op;
  • Onderzoeken het bestemmingsplan;
  • Regelen kadastrale recherche;
  • Nemen je mee door juridische en financiële aspecten; - En bepalen daarna de onderhandelingsstrategie.

En heb je het huis van je dromen uiteindelijk in je bezit? Dan zijn wij er ook. Om je te feliciteren bij de oplevering. Kortom: Dolphijn helpt je bij het volledige aankoopproces, tot en met de overdracht bij de notaris... En daarna!
 

Vrijblijvend kennis maken?

Neem hier contact op voor een afspraak. Je kunt ons bellen, whatsappen of mailen. Tot snel!

 

Taxaties

Bij Dolphijn NVM Makelaardij kunnen we jouw woonhuis snel en vakkundig taxeren voor zowel aan- als verkoop.  
 
Voor het opstellen van taxatierapporten van woningen zijn wij aangesloten bij het NWWI. Dit geeft je de garantie dat de taxatie kwalitatief uitstekend gebeurt. Een taxatie speelt niet alleen een rol bij aan- en verkoop, maar ook bij het verhogen van een hypotheek en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie. Meer weten over het NWWI en onze aansluiting daarbij? Hier vind je meer informatie.  
 
Dolphijn NVM Makelaardij taxeert in de omgeving Maassluis met een straal van 20 km voor alle geldverstrekkers. 
 

Meer weten?  

Wij komen gratis bij je langs! Stuur ons hier een berichtje, dan nemen wij contact op voor een afspraak.  


 

Ik zoek een huur huis

Zoek je een huurwoning? Wij hebben een uitgebreid netwerk met veel aanbieders. We kennen veel particulieren, maar ook beleggers die een woning willen verhuren. Deze combinatie maakt de kans op jouw ideale huurwoning groter.
 

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk het hier. Liever achterover leunen, terwijl wij voor jou op zoek gaan? Schrijf je hier dan GRATIS in.

Verhuren

Wij verhuren jouw huis voor je! Dolphijn NVM Makelaardij doet verhuurbemiddeling voor particulieren, expats en arbeidsmigranten.

Wil je je woning verhuren? Wil je rendement uit je (leegstaande) woning? Laten we samenwerken. Onbezorgd verhuren is mogelijk met Dolphijn: we nemen alles voor je uit handen. We selecteren de kandidaten met een uitgebreide screening, begeleiden de bezichtigingen en stellen huurcontracten op.

Met Dolphijn heb je binnen no time een huurder gevonden. We hebben in ons uitgebreide bestand al veel goedgekeurde huurders als particulieren, expats in het hogere segment en arbeidsmigranten op projectbasis.
 

Meer weten?

Of direct je woning aanmelden? Stuur ons hier een berichtje, dan nemen wij contact op voor een afspraak.

Nederlands Woning Waarde Instituut


Kwaliteitsgarantie

Het NWWI heeft objectieve en betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Dolphijn NVM Makelaardij is aangesloten bij het NWWI en daarom werken wij met een gestandaardiseerde methode. Alle taxaties die wij uitvoeren worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel ons als taxateur als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit bij een taxatie met het NWWI-keurmerk gegarandeerd.


Toegangseisen

Om deel te nemen aan het NWWI moeten wij aan strenge eisen voldoen. De toegangseisen bestaan uit certificering door een kwaliteitsregister - VastgoedCert of SCVM - en het lidmaatschap van onze brancheorganisatie VastgoedPro. Daarnaast heeft het NWWI een aantal aanvullende voorwaarden:

  • De taxateur moet in het bezit zijn van een geldige beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgesloten bij een erkende verzekeraar;

  • De taxateur gaat een persoonlijke relatie aan met het NWWI en moet de aansluitingsvoorwaarden accepteren en de aansluitingsovereenkomst ondertekenen;

  • De taxateur moet zijn kennisniveau continu op peil houden.

Kortom: door onze aansluiting bij het NWWI ben jij er als klant zeker van dat al onze taxatierapporten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen!
 

Inhoud van het taxatierapport

In het taxatierapport vind je een volledig verslag van het getaxeerde object. Het rapport komt tot stand op basis van factoren als de grondoppervlakte, de inhoud, de ligging, de staat van onderhoud, de gebruiksmogelijkheden, de bestemming en meer. Het belangrijkste criterium? De marktsituatie.

Een taxatierapport is van belang bij aan- of verkoop, bij het verkrijgen of verhogen van een hypotheek en bij het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.


Meer weten?

Wij komen gratis bij je langs! Stuur ons hier een berichtje, dan nemen wij contact op voor een
afspraak.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Dolphijn NVM Makelaardij