Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Noordvliet 31 in Maassluis 3142 CJ

Noordvliet 31

3142 CJ Maassluis
Vraagprijs € 325.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In het historische stadscentrum van Maassluis direct langs de Noordvliet komt per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar. Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2. De winkelruimte is voorzien...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m²
Lees meer

Omschrijving

In het historische stadscentrum van Maassluis direct langs de Noordvliet komt per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar.

Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2.

De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonestraat, alwaar de Jumbo is gevestigd.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
- Data- en elektra aansluitingen;
- Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
- Elektrische rolluiken voor beide entrees;
- Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
- Verlichting;
- Centraal radiosysteem;
- Glasvezelaansluiting;
- Alarmsysteem;
- Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10675
Soort eigendom: Vol eigendom

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 365.000,- K.K. excl. BTW.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad”, vastgesteld op 17-12-2013, is locatie bestemd als “gemengd – 1”. De volgende functies zijn toestaan binnen de toegewezen bestemming:
a. detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
b. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. maatschappelijke voorzieningen;
d. wonen, met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;

COURTAGE
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Dolphijn NVM Makelaardij hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Dolphijn NVM Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 235 m² Verkoopoppervlakte 15 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
235 m²
Verkoop vloeroppervlakte
15 m²
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.