Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Het Spectrum in Maassluis 3143 AA

Het Spectrum

3143 AA Maassluis
Vraagprijs € 113.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Website voor het project:
Woneninhetspectrum.nl

In het rijk gedetailleerde schoolgebouw “het Spectrum” aan het Fenacoliusplein, Taanschuurpolder, in Maassluis komen straks appartementen en op het schoolplein grondgebonden woningen en parkeerplaatsen.

Op 8 november. organiseerden M3 Architecten en gemeente Maassluis de Woonworkshop “Wonen in Het Spectrum”. Deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 50 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Website voor het project:
Woneninhetspectrum.nl

In het rijk gedetailleerde schoolgebouw “het Spectrum” aan het Fenacoliusplein, Taanschuurpolder, in Maassluis komen straks appartementen en op het schoolplein grondgebonden woningen en parkeerplaatsen.

Op 8 november. organiseerden M3 Architecten en gemeente Maassluis de Woonworkshop “Wonen in Het Spectrum”. Deze Woonworkshop was de tweede van een serie van drie waarin wij samen met u, buren, belangstellenden en potentiële kopers, vorm hebben kunnen geven aan:

-Inrichting van het groene openbare plein voor het schoolgebouw
-Verbetering van het parkeren en extra parkeren ten behoeve van de buurt
-Woningtypes

Tijdens Woonworkshop 2 van “Wonen in het Spectrum” zijn panelen getoond waarop u kunt zien wat de plannen zijn met “Het Spectrum”.

M3 architecten en gemeente Maassluis zijn u erg dankbaar voor uw input. Mede dankzij de woonworkshop van 9 mei en de stemming via de site is voor zowel de school als de nieuwbouw de keuze gevallen op het concept ‘starters’ appartementen en hebben wij het concept startersappartementen verder uitgewerkt. Dit conceptplan heeft appartementen tussen ca. 50 en 70 m² en een verbijzondering in de oksel van het pand wat ruimte biedt aan 2 appartementen van ca. 115 m².

De richtprijzen liggen tussen de € 113.000,- en € 280.000,-.

--- Op dit moment is er nog geen andere informatie beschikbaar. De verwachting is dat wij in maart meer informatie ontvangen, maar degenen die zich via de website van het Spectrum hebben ingeschreven (wonen in het Spectrum) zullen bij updates als eerste op de hoogte worden gehouden. ---

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 113.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement beneden + bovenwoning Bouwperiode 2011- Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 50 m² Inhoud 150 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.