Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 20) in Maassluis 3143 AA

Bouwnummer (Bouwnummer 20)

3143 AA Maassluis
Koopsom € 265.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

In Maassluis staat op de hoek van Fenacoliuslaan met het Fenacoliusplein een prachtig schoolgebouw. De verschillende stijlelementen van de karakteristieke 'Art Deco bouwstijl' komen fraai tot uiting in de architectuur van het gebouw.

Met respect naar het authentieke karakter van het schoolgebouw worden hier veertien prachtige appartementen ontwikkeld. Ter vervanging van de gedateerde...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 95 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

In Maassluis staat op de hoek van Fenacoliuslaan met het Fenacoliusplein een prachtig schoolgebouw. De verschillende stijlelementen van de karakteristieke 'Art Deco bouwstijl' komen fraai tot uiting in de architectuur van het gebouw.

Met respect naar het authentieke karakter van het schoolgebouw worden hier veertien prachtige appartementen ontwikkeld. Ter vervanging van de gedateerde bouwvleugel aan het Fenacoliusplein komen zes nieuwe beneden-bovenwoningen.

Een plek met karakter én een nieuwe woning? Dat is wonen in Het Spectrum!

- Bovenwoning -
Wonen met uw gezin, samen een woning delen of gewoon lekker veel ruimte voor u zelf? Dan is de bovenwoning uw (t)huis! De bovenwoningen hebben de entree op de begane grond en via de trap achter de voordeur komt u op de eerste woonlaag. De tweede woonlaag op de tweede verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer.

Bovenwoningen: bouwnummers 16, 18 en 20
• Woonkamer met open keukenruimte op de eerste woonlaag;
• Drie slaapkamers op de tweede woonlaag;
• Casco keukenruimte (open keuken);
• Sanitaire ruimtes voorzien van tegelwerk en sanitair;
• Een individueel dakterras;
• Privé parkeerplaats.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 265.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 2020 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk bouwjaar 1923 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 95 m² Inhoud 288 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Energie Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.